Хотел Тропикал Varadero

Хотелът е три звезди, с добро обслужване, разположен в началото на най-известния курорт на Куба на самата плажна ивица. Има шоу-вариете два пъти в седмицата, през другото време има аниматори за вашето добро настроение. Намира се във Варадеро, най-известния курорт в Куба.

Описание

Хотел Тропикал Varadero

Хотелът е три звезди, с добро обслужване, разположен в началото на най-известния курорт на Куба на самата плажна ивица. Има шоу-вариете два пъти в седмицата, през другото време има аниматори за вашето добро настроение. Намира се във Варадеро, най-известния курорт в Куба. Нощувки от 100 долара на стая всичко включено

Варадеро е на 140 километра източно от Хавана.Полуостровът е широк само километър и половина в най-широката си част и практически е отделен от Куба. Предимството му е, че колкото и да се строи, плажната ивица все няма да свърши. И цвета на морето. Представлява една ивица земя, вдадена в Атлантическия Океан. Полуостровът е широк само километър и половина в най-широката си част и практически е отделен от Куба чрез канала Куама. Най-известният курорт в страната.

Вашето име (задължително)

Вашият телефон (задължително)

Вашият Email (задължително)

Дата на настаняване (задължително)

Дата на напускане (задължително)

Допълнителни запитвания и изисквания

Въведете символите
captcha

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хотел Тропикал Varadero“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.