Хотел Тропикал Varadero

Хотелът е три звезди, с добро обслужване, разположен в началото на най-известния курорт на Куба на самата плажна ивица. Има шоу-вариете два пъти в седмицата, през другото време има аниматори за вашето добро настроение. Намира се във Варадеро, най-известния курорт в Куба.

Описание

Хотел Тропикал Varadero

Хотелът е три звезди, с добро обслужване, разположен в началото на най-известния курорт на Куба на самата плажна ивица. Има шоу-вариете два пъти в седмицата, през другото време има аниматори за вашето добро настроение. Намира се във Варадеро, най-известния курорт в Куба. Нощувки от 100 долара на стая всичко включено

Варадеро е на 140 километра източно от Хавана.Полуостровът е широк само километър и половина в най-широката си част и практически е отделен от Куба. Предимството му е, че колкото и да се строи, плажната ивица все няма да свърши. И цвета на морето. Представлява една ивица земя, вдадена в Атлантическия Океан. Полуостровът е широк само километър и половина в най-широката си част и практически е отделен от Куба чрез канала Куама. Най-известният курорт в страната.

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Заглавие

Go to Top