Куба с Кайо Ларго, Хавана, Винялес

Най-доброто от Куба с цветовете на Хавана и непознатите кътчета на кубинската столица. Както винаги панорамна обиколка с цветни стари лимузини.

  • Кайо Ларго е номер едно в топ 10 на нашата класация за най-добрите плажoве в КУБА. В тази програма разбира се ще видим и най-доброто от столицата Хавана, както и невероятните пейзажи на Винялес.

  • Предварително подбрани ресторанти. Имаме опит в това. Богата нощна програма. Там когато свършва програмата и гидовете от агенциите си отиват, нашата продължава. За нас гастрономическото приключение е не по-малко от самото идване до Куба. След това ще ви предложим спрямо датата и вариетета, дискотеки, или концерти за прекрасния завършек на вечерта. Естествено гида е с вас.

  • CUBA.BGSPACE е най-предпочитаният партньор на много агенции в България. Ние живеем тук  и ще ви посрещнем на летището в Хавана . Екипа ни се състои от един българин и 3 кубинки с добър български и 4 шофьора на бусове с климатик. Имаме 10 годишна опит от 2013 година до сега.

  • Предлагаме и индивидуални приключения. Нашите пътувания винаги се състоят. Минимално участие е 2 души, максимално 18 човека. Цената е една и съща за всички без значение от големината на групата.
  • Всички нощувки в стандартни къщи за гости в Хавана, 4 нощувки в Кайо Ларго хотел 5* на база всичко включено, всички трансфери в Куба, кубинска виза, полет Хавана-Кайо Ларго-Хавана
  • ПОЛЕТ СОФИЯ-МАДРИД-СОФИЯ 250-350 ЕВРО/ СОФИЯ-МАДРИД  16 ЯНУАРИ С НОЩУВКА В МАДРИД/ МАДРИД-СОФИЯ 25 ЯНУАРИ 2024/Нощувката и полета не са включени
  • ПОЛЕТ МАДРИД-ХАВАНА 17 ЯНУАРИ 2024 14:00  И ХАВАНА-МАДРИД 24 ЯНУАРИ 2024 22:00 ЧАСА 560 ЕВРО С 23 КГ БАГАЖ. ВРЪЗКА

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ/РЕЗЕРВАЦИЯ

Програма на приключението по дни

Посрещане на летището в Хавана в 18:40 часа и транспорт към къщите за гости.

Хавана-Винялес-Хавана. 07:30-18:30. Магията на Винялес.

Ще разгледаме Винялес. Отиване 140 км и толкова връщане. Западният район Пиняр дел Рио е най-голямата и обособена природна географска област в страната. Винялес е чудно селце в западна Куба, близо до Pinar del Rio. Селцето е сгушено между причудливи скали и хълмове като купи сено. Tук е региона, където се правят най-висококачествените пури. Пътят лъкатуши между насаждения от тютюн, сламени къщурки и високи скали.

Ще плуваме с лодка в подземна пещера, ще разгледаме огромната скала, в която са намерени фосили и затова е нарисувана с динозаври и проследява еволюцията на нашата планета.

След това ще отидем до Стената на праисторията.  Огромната скала, в която са намерени фосили и затова е нарисувана с динозаври и проследява еволюцията на нашата планета.

В ранчото на типичния кубински гуахиро. Програмата продължава  с разходка до ранчото на Бенитес и ще видим как се правят пурите.

Бенито е типичния кубински гуахиро /земеделец/. Ще му гостуваме и ще опитате от домашната му агуарадиенте и ще пийнем силно и ароматно кубинско кафе. Прочетете повече за Бенито тук.

Обяд по желание панорамен ресторант с пресни морски дарове и или по избор домашно свинско,пилешко или агнешко на барбекю. На връщане ако остане време зависи колко ще пием на обяд- ще разгледаме Сороа. Със своите тридесет и пет хиляди квадратни метра, Сороа Куба представлява уникален резерват, където може да видите огромно разнообразие на цветя и орхидеи, включително и на Марипоса/Пеперуда/ цветето символ на Куба.

Трансфер Винялес -Хавана . Нощувка в Хавана. Възможност за посещение на Буена Виста и или Тропикана.

Полет към Кайо Ларго. Най-райското кътче в Куба. Настаняване в хотел Кайо Ларго де Сол 5* всичко включено. 4 нощувки.

4 нощувки в . Кайо Ларго де Сол 5*

Какво е да бъдеш в рая на света Кайо Ларго? 4 хотела само на огромна площ на един неземно красив остров в Карибско Море?

Освен безкрайни дни на самотни плажове можем да предложим екскурзии до острова на Игуаните, сноркелинг/гмуркания в рифовете наоколо или просто лежерни дни на почивка и спокойствие.

Полет към Хавана. Настаняване в къщите за гости.

Полет Кайо Ларго-Хавана сутринта.

 Полудневна обиколка на Хавана. Ето какво ще видим през този ден в Хавана:/12:30-17:30/

Втори вариант: Риболов и излет с яхта в Атлантическия океан срещу допълнително заплащане

Вечерта по желание можем да отидем на концерт на световноизвестната генерация Буена Виста Сосиал Клуб и да танцуваме с певците. Повече за Буена Виста тук.

Нощувка в  къщите за гости в Хавана.

Вечерта имаме опция да посетим световното известно шоу Тропикана и да танцуваме салса с най-добрите танцьори на света. Вечерта имаме опция да посетим световното известно шоу Тропикана и да танцуваме салса с най-добрите танцьори на света.

Повече за Тропикана тук.

Панорамна обиколка на Хавана с открити стари лимузини – 3 часа.

Разходката с цветните открити лимузини свършва в Стара Хавана, където 13:30 часа започваме с пешеходната обиколка на най-интересното от  стария квартал.

Следва по желание обяд в един от най-вкусните ресторанти в Куба, където ще се насладите на всички местни специалитети: маланга с мед, сладки готвени банани , прясна риба/скариди/омар или октопод на скара. По желание ще опитаме и мохито фрапе- специалитета на ресторанта. Към 18:00 часа прибиране в къщите за гости.

Tрансфер към летището и полет от 22:00 часа . Кацане на следващия ден в Мадрид в 11:30 и възможна връзка към София.