Екскурзия и почивка 12-24 март 2023 Куба

Екскурзия и почивка 12-24 март 2023 Куба

Екскурзия и почивка 12-24 март 2023 Куба

  • Отбрани къщи за гости и хотели. Не допускаме мизерни места за нощувки. Наясно сме, че човек който е дал голяма сума да пътува и е минал половината свят не трябва да спи в лоши условия. Предлагаме луксозни къщи и най-добрите хотели. Опционално предлагаме VIP резиденции и истински палати.
  • Подбрани ресторанти и богата нощна програма. Там когато свършва програмата и гидовете от агенциите си отиват, нашата продължава. За нас гастрономическото приключение е не по-малко от самото идване до Куба. Предварително подбрани ресторанти. Имаме опит в това.  След това ще ви предложим спрямо датата и вариетета, дискотеки, или концерти за прекрасния завършек на вечерта. Естествено гида е с вас.
  • Най-богатите и разнообразни авторски програми в КУБА. Cuba.bgspace е и най-големия сайт за пътеписи за Куба. Говорим испански, английски, руски ако водите с вас приятели от други страни.
  • Най-доброто от Западна и Централна Куба с ВинялесХавана и 5 дни всичко включено в 5 * хотел на Кайо Ларго Резервати, водопади и приказни плажове.

Цялата програма тук.

0
error: BGSPACE.COM