Екскурзия в Мексико и 36.6 емоции. 1-10 декември 2020

1 декември. Полет с едно прекачване София-Франкфурт/Мюнхен. Същия ден кацане вечерта в Канкун, Мексико. Tрансфер от летището в Канкун и настаняване в петзвезден комплекс в Ривиера Мая на база ultra all inclusive край белите пясъци на Карибско Море.

2-3 декември. Почивка и аклиматизиране от часовата разлика два дни.

4 декември. Организирано посещение на едно от новите чудеса на света. Храмовия комплекс Чичен Ица. Прочетете повече тук за Чичен Ица.

На връщане ще разгледаме колониалния град Валядолид и прекрасното Гранд Сеноте.

Прибиране в хотела.

5 декември. Организирано посещение в някой от следните атракционни комплекса:

  • Първа екскурзия. Гмуркане с костенурки , посещение на единствения археологически комплекс на Маите разположен на морето Тулум /6-8 часа/ и посещение на Сеноте две Очи където имате възможност за гмуркане с екипировка /ако притежавате лиценз/
  • Втора екскурзия. Посещение на парка Екс Карет.Най-големия от този тип приключенски паркове предлага един изцяло създаден от човека парк с водни тунели, река с лодка по него, ботанически паркове и аквариуми.

Трета екскурзия. Посещение на водния парк Kсел Ка.Този парк, частично построен от човека включва почти изцяло водни забавления. Водни пързалки, посещение на сеноте /водни пещери/ катерене по въжени мостове, скачане с въжета във водата, кану и сноркелинг.

Четвърта екскурзия. Посещение на парка на Приключенеца. Каране на джипове, пускане от огромна височина с zip line/въжена линия/ са част от атракциите на този прекрасен парк. За хора с повече адреналин

6, 7, 8 и 9 декември. Почивка/партита в хотел. Възможност за други организирани пътешествия като посещение на „Острова на жените“ или остров Косумел.

10 декември. Трансфер към летището в Канкун /45 километра/. Полет към Мюнхен, а от там към София. Кацане в София на 11 декември. Няма повече от 5 часа престой на летището в Мюнхен.