Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ел Ничо Куба

Водопадите  на Ел Ничо  са прекрасно екзотично място което предлага каскада от водопади и бистри езера.  Ел Ничо е между градовете Сиенфуегос и Тринидад ова е новата атракция от 2017 година която предлагаме за всички които участват в нашите пътешествия в Куба.


Ел Ничо е най-известен с големия си водопад който може да видите в Куба. Тук може да плувате в бистри естествени басейни. Служителите от резервата които националния парк са направили няколко мостчета и прелестна еко пътека. Ще минете през прелестни каскади и три водопада. Водите на река El Mammey  винаги са хладни което ви гарантира приятно освежаване дори в най-горещите дни. До Ел Ничо не е нужно да вървите много. С моите групи винаги го посещаваме това място рано за да избегнем туристите и да по суетните 🙂 да направят самотни снимки с приказната тропическа водна красота на Куба. Единствения проблем са завоите и стръмния планински път който води до това място. Но определено пътя е много живописен и минава през планината Ескамрай която е вторта по височина в Куба. Иначе до водопадите няма много вървене да успокоим по мързеливите 🙂 . Входа за Ел Ничо е 10 кука. Прочетете повече за валутата тук. Най-подходящото време за посещение на Ел Ничо е между ноември и април. През останалата част на година може да има дъждове но и тогава си струва стига да се въоръжите с дъждобрани. Прочете повече за времето в Куба тук.

Поръчайте си пътешествие до Куба

 

Comments are closed.