Eвтини полети до Куба

Самолетни компании и сайтове

Eвтини полети до Куба. Всички самолетни компании които летят до Куба

Традиционно най-евтини са Аерофлот, от 730 евро

 

 

Според мнозина Куба е най-красивият остров на света. Все още обаче много малко компании летят натам. Направил съм списък, но ако знаете за още самолетни компании летящи към Куба може да пишете за да ги добавя.Полети от София, България до Куба – цени на самолетни билети, разписание на полетите, специални предложения, онлайн резервация и покупки.

Търсете и сравнявате оферти на десетки авиокомпании с най-добрите възможности за пътуване до Куба. Изберете Вашата авиокомпания с евтини самолетни билети за полети до Куба. Възползвайте се от промоциите на KLM и Airfrance, които се пускат често но трябва да ги следите. Цената на двупосочен билет от София до Хавана, Куба може да ви излезе около 697 Евро.

Винаги спазвайте правилото да стречовате своя багаж, особено на връщане към България или към страната където живеете. Често служителите се изкушават да си „чопнат“ нещо. Освен това ако пътувате с икономична класа винаги спазвайте правилото и не товарете багажа си с повече от 23 кг защото в Хавана са много стриктни към всеки грам 🙂

Пишете ми ако знаете за още.

Поръчайте си пътешествие до Куба

 

 

Comments are closed.