Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Пътеписи за Куба

Куба е разнолика, пъстра и все още прекрасна. Куба е капризна жена, която може да ти изпъне нервите до краен предел, а после да те разсмее и да забравиш всичко. После ще те грабне за ръката и ще те гмурне в един радостен цветен сън, където можеш да се удавиш ако не се сетиш да изплуваш.

Единствено тук все още може да се върнете в миналото. Куба няма аналог с друга държава по света. Ето защо пътеписите за Куба са ценни и в соево рода машина на времето. За това пращайте пътеписи и отзиви за всяка една нова точка и аз ще ги публикувам.Пътеписи за Куба е вашето място за приключенията ви в Куба

На картата по-долу ще видите местата с пътеписи за в Куба. Разбира се аз съм бил почти във всяка точка но още но работя върху съдържанието и ще ги публикувам след време на картата. Щракнете върху съответната дестинация и четете. Информацията непрекъснато ще се обновява. Може и вие да се включите и направим точките повече 🙂 Пишете ми за вашите пътеписи за Куба и качете своя статия !

    Поръчайте си пътешествие до Куба

     

     

    Comments are closed.