Най-доброто от Куба с цветовете на Хавана и непознатите кътчета на кубинската столица. Както винаги панорамна обиколка с цветни стари лимузини.

  • Залагаме на най-доброто от Куба с фолклора, природата, водопадите и плажовете.

  • Предварително подбрани ресторанти. Имаме опит в това. Богата нощна програма. Там когато свършва програмата и гидовете от агенциите си отиват, нашата продължава. За нас гастрономическото приключение е не по-малко от самото идване до Куба. След това ще ви предложим спрямо датата и вариетета, дискотеки, или концерти за прекрасния завършек на вечерта. Естествено гида е с вас.

  • Историята е част от вашето приключение в Куба за това ще видим по-желание ключови за Революцията в Куба места.

  • CUBA.BGSPACE е най-предпочитаният партньор на много агенции в България. Ние живеем тук  и ще ви посрещнем на летището в Хавана . Екипа ни се състои от един българин и 3 кубинки с добър български и 4 шофьора на бусове с климатик. Имаме 10 годишна опит от 2013 година до сега.

  • Предлагаме и индивидуални приключения. Нашите пътувания винаги се състоят. Минимално участие е 2 души, максимално 18 човека. Цената е една и съща за всички без значение от големината на групата.
  • Всички екскурзии в програмата
  • Вход за Тропикана ВИП МЯСТО на сцената с транспорт
  • Вход за Буена Виста с транспорт и 3 коктейла. Доплащане за вечеря +20 евро
  • 2 сим карти с неограничен интернет и разговори в Куба

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ/РЕЗЕРВАЦИЯ

Активности в Хавана

Посрещане на летището.

Панорамна обиколка на Хавана с открити стари лимузини – 3 часа.

Разходката с цветните открити лимузини свършва в Стара Хавана, където 13:30 часа започваме с пешеходната обиколка на най-интересното от  стария квартал.

Следва по желание обяд в един от най-вкусните ресторанти в Куба, където ще се насладите на всички местни специалитети: маланга с мед, сладки готвени банани , прясна риба/скариди/омар или октопод на скара. По желание ще опитаме и мохито фрапе- специалитета на ресторанта. Към 18:00 часа прибиране в къщите за гости. Вечерта ще посетим актуалните салса заведения и според участията на групите ще се разберем къде да отидем. Нощувка в отбрани къщи за гости във Ведадо Хавана.

Първи вариант: Полудневна обиколка на Хавана. Ето какво ще видим през този ден в Хавана:/09-12:30/

Посещение на улицата на Афро румба културата Callejon de Hammel.

Посещение на крепостта, която е пазила залива на Хавана през колониалната Епоха.
Изкачване до статуята на Исус Христос,  откъдето се открива невероятна гледка към залива на Хавана
Посещение на прекрасната резиденция на знаменития бохем и автора на “Стареца и Морето” Ърнест Хемунгуей

Втори вариант: Риболов и излет с яхта в Атлантическия океан 06:30-12:30

Вечерта по желание можем да отидем на концерт на световноизвестната генерация Буена Виста Сосиал Клуб и да танцуваме с певците. Повече за Буена Виста тук.

Нощувка в  къщите за гости в Хавана.

Легендарната кубинска формация е не просто едно oт многото музикални лица на Куба, а може да се каже дори емблемата на кубинската музика.  И все пак нека не забравяме и проектите “Лос Ван Ван”, “Сиера Маестра”, “Пупи и лос Ке Сон сон”, “Бени Море”, “Елито Реве” и много, много други. 

“Буена Виста Соушъл Клъб” е създадена през 1932 г. и е кръстена на едноименния квартал в близост до Марианао, Хавана, който се превръща в домакин на първите концерти на групата.

С годините в формацията участват много популярни певци и артисти, сред които: покойният Ибрахим Ферер и Компай Сегундо, великата Омара Портуондо, близка приятелка на нашата Йорданка Христова. Музикалният ансамбъл “Буена Виста Соушъл Клъб” става изключително популярен най-вече заради едноименния документален филм на немския режисьор Вим Вендерс през 1999 г., който открива кубинската музика и фолклор за света. Повече за танците в Куба прочетете тук.

ОПЦИИ

  • Куверт с включено 3 коктейла /3 малки /3 безалкохолни и вип място.
  • Куверт с вечеря. Включено 3 коктейла /3 малки /3 безалкохолни и вип място. Включено тристепенно меню /салата, предястие, основно меню и десерт/.

Бар Тропикана – още едно място в Хавана, където пищността, цветността и фолклорната програма ще наситят до безкрай сетивата ви.  По време на представлението от почти два часа ще проследите по цветен и музикален начин историята на Куба от самото начало.

ВИП МЯСТО НА СЦЕНАТА С ВКЛЮЧЕН 1 БУТИЛКА РОМ, БЕЗАЛКОХОЛНО, ЯДКИ, КОКТЕЙЛ И ТРАНСПОРТ