Хотел Кайо Санта Мария

Хотел Лас Дунас е 5 петзвезден отличен хотел. Разположен е на голяма площ на белите плажове на Кайо Санта Мария. Това е сравнително нов хотел и като повечето в този курорт има добър мениджмънт и храна. Хотела разполага с 3 ресторанти “а ла карта” и два бюфета. Единия на морето, другия в близост до рецепцията. Фитнес, СПА център и прекрасна градина с 3 басейна.

Описание

Хотел Лас Дунас е 5 петзвезден отличен хотел. Разположен е на голяма площ на белите плажове на Кайо Санта Мария.

Това е сравнително нов хотел и като повечето в този курорт има добър мениджмънт и храна. Хотела разполага с 3 ресторанти “а ла карта” и два бюфета. Единия на морето, другия в близост до рецепцията. Фитнес, СПА център и прекрасна градина с 3 басейна. Разполага с 800 стаи. Две крила са в реновация. Стаите са чисти и храната е доста добра.

Кайо Санта Мария се намира в провинция Кабаирен всред архипелага на Градините на Царя. Ако искате да стигнете до Кайо Санта Мария ще минете през 54 моста. За да преминете през тях, се плаща тол такса от 2 песо конвертибле. Прочетете повече за парите в КУБА тук. Историята на това място започва през  70-те години на миналия век с предложение от страна на лидера на Куба Фидел Кастро за нов курорт. На това място съществувало рибарско селище. Изграждането на курорта Кайо Санта Мария започва в  в края на 80-те. Дългия почти 50 километров път свързва градчето Кабаирен, минава през международното летище на острова ” Лас Брухас” за да стигне до най-големия Кайо Санта Мария. Повече за Кайо Санта Мария тук.

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Заглавие

Go to Top