Резиденцията на Антонио която се дава под наем се намира в един от дипломатическите квартали в Хавана, близо до яхтеното пристанище Марина Хемингуей. Прочетете повече тук за него. В близост е и българската резиденция към нашето посолство в Хавана. Повече тук за българските следи в Куба.

Резиденция, а не къща е точното име на тази прекрасна сграда. Собственика е филмов продуцент, женен за кубинка.  С 4 огромни спални, няколко хола,  4 бани, две нива, външен басейн, вътрешно джакузи и водопад тя осигурява всички възможни удобства за една повече от луксозна VIP почивка. На ваше разположение е готвач и охрана.  Може опционално да ви запазя стара лимузина с климатик и шофьор на разположен 24/7. Възможен е излет с яхта с риболов или разходка при предварителна заявка. Прочетете повече за риболова в Куба Хавана тук.

Ако сте повече хора, мога да предложа и отсрещната подобна резиденция на Мария с още 4 спални. Единствен недостатък е разположението и от центъра около 10 километра в близост до квартал Сибоней Хавана. За резервиране поне 2 месеца по-рано. В туристическия сезон от декември до март 5 месеца по-рано. 

Резервирайте своето VIP пътешествие в Куба.