Eвтини полети до Куба

Започна по етапно отваряне на Куба за туризъм.  Отварянето се осъществява на 3 фази и зависи от новите случаи на Корона Вирус и разпространението по света. Нещата обаче се забавиха и към края на август все още не са предвиждат ясни дати за възобновяване на редовните граждански полети към Куба от Европа и света.Следете тази страница на която ще пуснем нова информация за полетите от 1 септември 2020 година.

По предварителни прогнози това ще стане след октомври 2020 година и най-късно до декември 2020 година. Планирайте своята екскурзия най-рано от октомври, като не се заемаме да гарантираме със сигурност октомври 2020, просто не зависи от нас.

Toва е списъка с авиокомпаниите които възобновяват гражданските полети  от и до Куба след септември 2020 година. Имайте предвид, че до Куба като превенция от COVID 19 чужденците ще имат достъп първо и само до морските курорти Кайо Санта Мария, Варадеро, Кайо Коко и други. На втория етап ще имат достъп до другите градове и курорти а на третия етап до Хавана.ВСЕ ОЩЕ /КЪМ 25 АВГУСТ 2020 ГОДИНА/ КУБА СЕ НАМИРА ВЪВ ФАЗА 1, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ПОЛЕТИ ИМА САМО ЧАРТЪРНИ ПОЛЕТИ ДО КУРОРТИТЕ ИЛИ ДО ЛЕТИЩЕТО В ХАВАНА.  А ДОСТЪПА ДО КУБИНСКИТЕ ГРАДОВЕ Е ЗАБРАНЕН. ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПОЛЕТИ ПРЕЗ ХАВАНА ОТ ТАМ Е ОРГАНИЗИРАН ДИРЕКТЕН ТРАНСФЕР С АВТОБУСИ ДО ИЗБРАНИЯ КУРОРТ, А ДОСТЪПА ДО КУБИНСКАТА СТОЛИЦА Е ЗАБРАНЕН /ИНФО КЪМ 25 АВГУСТ 2020/.За тези които все пак кацнат в Куба на летището има задължително измерване на температурата и избирателен тест за Ковид 19. Не се изисква засега тест за Ковид 19 предварително. Информация към 25 август 2020 година.


 

Полети от  Италия

НЯМА ИНДИКАЦИИ ЗА РЕСТАРТ НА ПОЛЕТИТЕ ОТ РИМ И МИЛАНО ОТ BLUE PANORAMA ТОВА ЛЯТО А МОЖЕ БИ И ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА. СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДРУГИТЕ ИТАЛИАНСКИ АВИОЛИНИИ

Септември от САЩ

Аmerican Airlines пускат полети към Хавана от Маями в  края на август 2020 година. Непотвърдена информация!

Септември от МЕКСИКО

1 септември AIR MEXICO-Рестарт на пътническите полети до Хавана от Мексико Сити

Септември от КАНАДА

AIR CANADA и WEST JET – Рестарт на пътническите полети от Канада от 9 септември. Предвидени /не потвърдени/ чартъри от Канада до Варадеро през август 2020 година

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПЪТЕПИСИ

ОБИКОЛЕТЕ ВИРТУАЛНО КУБА